Velkommen

Du kan bruke menyen til venstre for å navigere sidene.

Fnix.biz

Fnix Viken er et lite firma som holder til i Molde og tar på seg oppdrag innen web-design, reklamering, og web tjenester. Har desverre lagt ned enkeltmansforetaket så nå tar bedriften på seg frilans-webdesign for små fritidsorginisasjoner og enkeltpersjoner som ønsker et ansikt mot nettet. Etterhvert som kapasiteten gjennopptar seg vil firmaet gjenåpne og ta på seg små og store oppdrag for bedrifter og privatkunder. Du kan lese mer på Om Fnix.

Visjon

Nettet skal være for alle og ting skal være enkkelt og ikke minst ha gode priser. Slik er det ikke for alle og mange små bedrifter ønsker seg et ansikt ut mot nettet men vil ikke betale all verdens for det. Her komer Fnix inn og hjelper din bedrift med å komme på nett. Ting skal være lett og enkelt selv for den som ikke har vært så mye bortig data fra før. Design har sin pris men den skal ikke være dyr. Ta gjerne kontakt.

Fast ansettelse

Om sjangsen byr seg kan jeg være interessert i et ansettelsesforhold. Se min CV, portfolio og kvalifikasjoner. Du kan også lese om meg her.

Jarl Henrik Viken
fnix@online.no
NO 918 513 ***
Tlf: 913 05 709
Bjørnstjerne Bjørnsonsvei 96
6411 Molde

Fnix.biz
Magma v1.0 no-flash
Onsdag 21 Mars 2018
IP: 54.162.8.185